Info

Info til nye hundeførere i KcH

 

Hej hundefører!

Kerteminde civile Hundeførerforening vil hermed ønske dig velkommen i klubben. Vi håber, at du vil få glæde af dit medlemskab, både kammeratligt og hvad angår hundetræning.DCH- Kerteminde har for tiden ca. 60 faste medlemmer, heraf 12 aktive trænere og 5 dommere. Trænerne vil gøre alt, hvad er står i deres magt, for at du og din hund kan lære at samarbejde.

Før du starter, vil vi gerne fortælle lidt om, hvad det er, du går ind til. Det drejer sig selvfølgelig om din hund, men samtidig også om dig! På træningspladsen vil du få vist de enkelte øvelser og samtidig en forklaring til øvelserne. Det er så meningen, at du skal træne ca. 15 minutter dagligt, og herved lære hunden de enkelte øvelser, og samtidig øge hundens respekt for dig. Når du så kommer på træningspladsen, vil træneren rette eventuelle fejl eller misforståelser.

Hvis du træner dagligt, vil du hurtigt opleve fremskridt og hurtigt komme på rette spor. Herved opnår du et godt resultat – det vil sige, du er selv med til at bestemme, hvor megen ”valuta”, du får for pengene.

Trænerne får ingen økonomisk betaling, ej heller refundering af transportudgifter. Dit kontingent går ubeskåret til vedligeholdelse af arealer og klubhus, indkøb af diverse materialer, forsikring og til dit medlemskab af såvel kreds- samt landsforening. Det vil sige, at du bør betale træneren – ikke økonomisk – men ved at møde velforberedt på træningspladsen og herved vise, at trænerens anstrengelser ikke er forgæves. Du er velkommen til at lufte din hund på træningspladsen uden for træningstiden.

 

Velkommen i KCH